A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ТЕРМІНОВО  ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ  ПЛАТНИКІВ

ТЕРМІНОВО ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПЛАТНИКІВ

               Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомдяє, що до 18 грудня 2022 року ДПС України проводиться опитування  платників податків щодо якості обслуговування в 2022 році.

15:02 14.12.2022

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ  ТА ГРОМАДЯН

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ТА ГРОМАДЯН

Центр обслуговування платників Славутської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області в період планових та   аварійних відключень електроенергії працює у звичному режимі, а саме:

18:51 09.12.2022

Відсутня електрика та Інтернет: ДПС пояснила порядок використання РРО/ПРРО

Відсутня електрика та Інтернет: ДПС пояснила порядок використання РРО/ПРРО

   На період тимчасового, не більше 7 робочих днів, відключення електроенергії розрахункові операції здійснюють з використанням КОРО та РК або із застосуванням належним чином зареєстрованого резервного РРО (ст. 5 Закону РРО).

18:40 09.12.2022

УВАГА!

УВАГА!

Для надання якісних послуг з призначення та виплати житлових субсидій та пільг мешканцям Хмельницької області, усім постачальникам (надавачам) комунальних послуг, а саме: виконавцям комунальних послуг, управителям багатоквартирних будинків, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків необхідно до 01.01.2023 зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua), (п.6. постанова Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 №1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».

09:57 09.12.2022

Аудитори Хмельниччини за січень-жовтень 2022 року забезпечили відшкодування втрат 17 млн грн

Аудитори Хмельниччини за січень-жовтень 2022 року забезпечили відшкодування втрат 17 млн грн

За результатами проведення 393 контрольних заходів впродовж січня-жовтня поточного року Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області під час моніторингу закупівель встановлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму майже 5,7 млрд грн, у процесі ревізій та перевірок закупівель виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 139 млн грн, з них незаконних витрат понад 110 млн грн. Правоохоронними органами за матеріалами контрольних заходів розпочато 15 досудових розслідувань, а також вручено 8 особам повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, виявлено на суму понад 45 млн грн. До об’єктів контролю, у яких виявлено порушення, застосовано 4 фінансові санкції та складено протоколи про адміністративні правопорушення на 21 посадову особу. У рамках відкритих кримінальних проваджень за зверненнями правоохоронних органів аудиторами як спеціалістами надано 72 консультації та виявлено факти порушень, що призвели до втрат майже 49 млн грн, внаслідок чого 11 особам вручено підозри у скоєнні кримінального правопорушення. Незаконних витрат відшкодовано понад 13 млн грн із загальної суми відшкодованих втрат 17 млн грн за усіма заходами державного фінансового контролю з початку року. Понад 140 млн грн виявлено фактів неефективних управлінських дій та ризикових операцій, що призвели (можуть призвести) до упущених вигод (не отриманих доходів) та непродуктивних (зайвих) витрат. Економічний ефект від реалізації 11 пропозицій за результатами проведених державних фінансових аудитів сягнув 18 млн грн. Довідково. У Державній аудиторській службі України та її міжрегіональних територіальних органах (офісі та його управлінні) діє телефон «гарячої лінії» щодня відповідно до режиму роботи Держаудитслужби.

20:13 30.11.2022

Покроковий алгоритм заповнення реквiзиту «Призначення платежу»

Покроковий алгоритм заповнення реквiзиту «Призначення платежу»

Покроковий алгоритм заповнення реквiзиту «Призначення платежу» розрахункових документiв на переказ у разi сплати (стягнення) податкiв, зборiв, платежiв на бюджетнi рахунки та/або єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соцiальне страхування на небюджетнi рахунки

20:13 30.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь