A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Одноразове (добровільне) декларування,   як  спосіб цивілізованої легалізації активів.

Одноразове (добровільне) декларування, як спосіб цивілізованої легалізації активів.

21 липня 2021 року набрали чинності окремі норми Закону України від 15 червня 2021 року № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» (далі – Закон № 1539-IX), відповідно до якого внесено зміни, зокрема, до Податкового кодексу України в частині проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, яке відбуватиметься з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року.

13:49 03.08.2021

Торгівля людьми!

Торгівля людьми!

 Щороку 30 липня, починаючи з 2014 року, світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

14:13 28.07.2021

Сказ небезпечна, невиліковна  хвороба людей та тварин

Сказ небезпечна, невиліковна хвороба людей та тварин

СКАЗ – дуже небезпечне вірусне захворювання всіх теплокровних тварин і людини. Характеризується гострим перебігом, відмічають підвищену чутливість тварин до світла, шумів, спотворення апетиту, підвищення температури тіла, порушення зору, водобоязнь, буйство, парези жувальних м’язів і м’язів глотки.

13:26 26.07.2021

Важлива інформація!

Важлива інформація!

ТОВ "АКРІС АГРО" повідомляє, що на орендованих підприємством землях будуть проводитись роботи по внесенню ЗЗР

09:21 26.07.2021

Створення та оплата електронних лікарняних

Створення та оплата електронних лікарняних

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

11:53 22.07.2021

Мешканець м. Славута, який намагався підкупити працівника поліції за вирішення питання  про повернення тимчасово вилученого автомобіля, заплатить штраф

Мешканець м. Славута, який намагався підкупити працівника поліції за вирішення питання  про повернення тимчасово вилученого автомобіля, заплатить штраф

Слідством встановлено, що житель м.Славута аби уникнути відповідальності за вирішення питання  про повернення тимчасово вилученого автомобіля, який було поміщено на спеціальний майданчик для тимчасового зберігання затриманого автотранспорту ГУНП в Хмельницькій області за порушення митного законодавства,  вирішив підкупити тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника відділення поліції № 1 Шепетівського районного управління поліції  ГУНП в Хмельницькій області.

09:34 20.07.2021

Увага!Змінено прожитковий мінімум на дітей! Судовий наказ, що потрібно врахувати!

Увага!Змінено прожитковий мінімум на дітей! Судовий наказ, що потрібно врахувати!

Судовий наказ про стягнення аліментів є особливою формою судового рішення, що видається судом за результатами розгляду вимог відповідно до  п.4.ч.1.статті 161 Цивільного кодексу України.

09:27 19.07.2021

Якщо Ви змінили особисті дані, ПОВІДОМТЕ ПРО ЦЕ ДЕРЖАВНУ ПОДАТКОВУ СЛУЖБУ УКРАЇНИ

Якщо Ви змінили особисті дані, ПОВІДОМТЕ ПРО ЦЕ ДЕРЖАВНУ ПОДАТКОВУ СЛУЖБУ УКРАЇНИ

Сплата податків - конституційний обов'язок кожного громадянина України. Першим кроком до забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та платежів є достовірний облік платників податків.

11:34 16.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь