A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Славутська ДПІ нагадує громадянам, які отримали повідомлення-рішення від ГУ ДПС у Хмельницькій області про розмір земельного податку на 2021 рік, та/або повідомлення-рішення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки за 2020 рік, що Вашим обов’язком є сплата розрахованої суми протягом 60 днів від дати  отримання такого повідомлення.

10:36 15.09.2021

За  незаконне заволодіння транспортним засобом житель однієї із ОТГ колишнього Славутського району   відбуватиме реальне покарання!

За незаконне заволодіння транспортним засобом житель однієї із ОТГ колишнього Славутського району відбуватиме реальне покарання!

Шепетівською окружною прокуратурою з місцем дислокації у м.Славута на розгляд до Славутського міськрайонного суду спрямовано обвинувальний акт за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, вчиненим з проникненням у інше сховище.

14:31 14.09.2021

Хмельницькобленерго інформує про відключення електричної енергії!

Хмельницькобленерго інформує про відключення електричної енергії!

Згідно інструкції "Про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також застосування протиаварійних систем зниження електроспоживання", затвердженої наказом Міністерства палива та енергетики України від 23 листопада 2006 р. №456, інструкції ДС-16 Південно-Західної електроенергетичної системи "Про порядок складання і застосування графіків обмеження, аварійного та погодинного відключення споживачів, а також протиаварійних систем зниження електропостачання" від 16.05.2019 р., "Положення з порядку складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів АТ "Хмельницькобленерго" від 25.05.2017 р. №472, з метою запобігання хаотичного обмеження та/або відключення споживачів електричної енергії у разі виникнення дефіциту палива або гідроресурсів, порушення балансу між виробництвом і споживанням електричної потужності та її дефіциту в ОЕС Україн або її окремих частинах, несподіваного виникнення аварійного дефіциту потужності, зниження частоти електричного струму нижче рівня 49,6 Гц вводяться в дію затверджені і погоджені в установленому порядку графіки аварійних відключень споживачів електричної енергії на період з 01.10.2021 р. до 01.10.2022 р.

09:40 09.09.2021

Звертаємо Вашу увагу!

Звертаємо Вашу увагу!

З метою упередження випадків вчинення домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми усі звернення та отримання консультацій щодо підтримки осіб, які постраждали від домашнього насилля та або насилля за ознакою статі ведеться членами мобільної бригади, за адресою с.Берездів вул. Б.Хмельницького 50,54-11, berezdiv_radaorg@ukr.net

15:40 25.08.2021

Заходи до Дня Незалежності!

Заходи до Дня Незалежності!

Представники Берездівської територіальної громади взяли участь в обласних заходах з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

10:09 25.08.2021

Інформація про перерахунки пенсій, проведені в липні 2021 року

Інформація про перерахунки пенсій, проведені в липні 2021 року

З 01 липня 2021 року проведено перерахунки пенсій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14.07.2021 №713 «Про додатковий соціальний захист окремих категорій осіб» (далі – Постанова) особам, яким призначено пенсію згідно із Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», учасникам бойових дій та постраждалим учасникам Революції  Гідності.

14:01 10.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь