Нагадуємо, що при ЦОП Славутської ДПІ можна отримати послуги АЦСК Кваліфікованого надавача ЕДП Державної податкової служби України. 

 

Сервісом отримання електронних довірчих послуг можуть скористатися юридичні та фізичні особи, філії та представництва юридичної особи, іноземні представництва, органи державної влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації державної форми власності тощо. Також тут можна отримати електронні печатки для реєстраторів розрахункових операцій. 

 

Крім того, за допомогою сервісу повторного формування сертифікатів за електронним запитом кожен користувач має змогу дистанційно отримати новий сертифікат, термін дії якого становить два роки: https://ca.tax.gov.ua/manage-certificates. 

 

Нагадаємо, що «електронний ключ» від ДПС є безоплатним. Для його отримання необхідно звернутися до будь-якого відокремленого пункту реєстрації Кваліфікованого надавача ЕДП Державної податкової служби України. На Хмельниччині їх три, всі вони знаходяться у ЦОПах державних податкових інспекцій. Загалом увесь процес отримання «електронного ключа» займає 10 – 15 хвилин. 

 

Цифровий підпис дає його власнику можливість підписувати електронні документи, користуватися електронними послугами, реєструватися на державних порталах, а також використовувати усі можливості Електронного кабінету від ДПС та мобільного застосунку «Моя податкова». 

 

Крім того, Е-ключі, отримані в податковий службі, підтримують десятки інших державних та приватних систем, які надають онлайн послуги. З їхнім переліком можна ознайомитись за посиланням: https://ca.tax.gov.ua/partnership. 

 

Також зазначимо, подання електронної податкової звітності до органів ДПС можна здійснювати за допомогою електронних сервісів та програмних продуктів, які безкоштовно надаються Державною податковою службою України. Докладніше – за лінком: https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/. 

 

Сьогодні електронне спілкування стало невід’ємною частиною нашого життя. Користуючись електронними сервісами, платники податків економлять свій час, оперативно отримують відповіді, а також мають можливість більш ефективно планувати свою діяльність.

 

Скористатися послугою з видачі посилених сертифікатів відкритих ключів електронного цифрового підпису можна відвідавши сектор реєстрації користувачів при ЦОП Славутської ДПІ, що знаходиться за адресою м. Славута, вул. Козацька, буд. 26 каб. 201, тел.: (03842) 7-04-82Фото без опису