A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Начальник Славутської ДПІ провів робочу зустріч з представниками Берездівської ОТГ

Дата: 19.02.2024 16:38
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Відбулася робоча зустріч начальника Славутської ДПІ Володимира Яремчука з головою Берездівської ОТГ Віктором Васьківським. Основними темами для обговорення були питання наповнення бюджету, погашення податкових боргів, декларування доходів платниками податків, отриманих у 2023 році, новації податкового законодавства та інші питання.  

У ході зустрічі начальник ДПІ Володимир Яремчук, розповів про зручності користування електронними сервісами ДПС України та на практиці продемонстрував можливості нового мобільного за стосунку «Моя податкова».  

Крім цього посадовець проінформував, що починаючи з 2023 року платники податків, як підприємці так і громадяни, зобов’язані сплачувати мінімальне податкове зобов’язання та зазначив, що громадянам суму мінімального податкового зобов’язання нараховує податкова служба.  

Посадовець нагадав і про необхідність обов’язкового використання касових апаратів підприємцями, які здійснюють готівкові розрахунки з покупцями за надані послуги чи товар. Також зазначив, що можуть не застосовувати касові апарати платники єдиного податку 1 групи та суб’єкти господарювання, які здійснюють торгівлю в сільській місцевості, однак за певних умов.  

Окремо наголошено про необхідність посилення співпраці щодо легалізації трудових відносин.

Володимир Яремчук також зауважив, що розпочалась кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року та зазначив умови, за яких подання декларації про майновий стан і доходи є обов’язковим. Водночас звернув увагу, що заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді можна за допомогою сервісу «Електронний кабінет», що дуже зручно. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь