A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Комунікація: податківці у форматі активного діалогу провели одну з наймасовіших робочих зустрічей з бізнесом Славутчини

Дата: 08.09.2023 09:16
Кількість переглядів: 99

Фото без описуУ рамках виїзних робочих зустрічей з бізнесом за участі керівника податкової служби Хмельниччини Ірини Зленко та очільників провідних галузевих підрозділів Головного управління ДПС у Хмельницькій області у Славуті відбувся «круглий стіл» з головами територіальних громад та підприємницької спільноти краю.


У роботі комунікаційного заходу взяли участь понад 150 представників великого, середнього та малого бізнесу. З огляду на двогодинну тривалість діалогу та оперативні відповіді податківців на запитання учасників комунікацій, його формат виявився досить ефективним способом оперативного розгляду нагальних питань платників та роз’яснення податкових новацій.


Головною темою засідання став розгляд питань реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». При цьому основний акцент було зроблено на застосуванні оновленого безкоштовного програмного забезпечення від ДПС перевагах та зручностях ПРРО, роз’ясненні законодавчих норм для платників єдиного податку.
Під час робочої зустрічі також розглянуто питання нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, процедури погашення податкового боргу, легалізації трудової зайнятості, сплати майнових податків та наповнення місцевих бюджетів. Завдяки участі у діалозі керівників територіальних громад обговорено та вироблено пропозиції щодо реалізації резервів бюджетних надходжень, удосконалення механізму співпраці з податковою службою для підтримки економічного фронту.  


«Податкова служба завжди відкрита для комунікації з бізнесом та громадськістю, застосовуючи для цього чимало таких дієвих форм, як робочі зустрічі, «гарячі» телефоні лінії та Комунікаційну податкову платформу. Зворотній зв’язок з платниками працює на те, щоб вони оперативно отримували інформацію, потрібну для імплементації законодавчих норм, їх належного застосування та сплати податків. Маємо разом вистояти, розвиватися, забезпечувати економічну стабільність громад та країни в цілому. Підтримуємо економічний фронт для наближення Перемоги, розквіту і європейського розвитку України», - зазначила керівник ГУ ДПС у Хмельницькій області Ірина Зленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь