A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Загальнонаціональна хвилина мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Дата: 28.06.2022 15:46
Кількість переглядів: 556

Указом Президента України Володимира Зеленського від 16 березня 2022 року № 143/2022 започатковано проведення щоденно о 09 годині 00 хвилин загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Наголошуємо на необхідності почесного виконання вимог Указу Президента України.

Завдяки героїчному подвигу Збройних Сил України, наших захисників і захисниць, які на передовій до останньої краплі крові відстоюють гідне, вільне і незалежне життя нашого народу, сьогодні Хмельниччина живе і працює в одному з найменш вразливих регіонів держави під час війни, підступно розв’язаної рашистами.

Подвигом українського війська захоплюється весь прогресивний світ. Наші захисники – це воїни Світла, боронителі Добра і Справедливості, мужні титани Свободи!

Низько вклоняємося батькам і рідним українських захисників. Щиро поділяємо гіркий смуток і пекучий біль непоправних втрат синів і доньок, наших героїчних земляків. Молимо Бога, щоб оберігав життя кожного українського захисника, кожної захисниці – хоробрих і шляхетних оборонців нашої Батьківщини.

Віддаймо щодня належну шану пам’яті нашим Героям, усім українцям, які ціною власного життя, мужнього спротиву рятують світ від рашистської чуми. У духовному єднанні знесімо молитву до Бога, щоб якомога швидше здолати кривавого і лукавого ворога, здобути перемогу та відновити мир на території всієї держави Україна.

Пам’ятаймо, народ який шанує своїх Героїв – непереможний!

Слава Україні! Вічна Слава Героям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь