Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулась 11 сесія Берездівської сільської ради VIII скликання!

Дата: 10.02.2022 15:10
Кількість переглядів: 802

Сьогодні, 10.02.2022 року, відбулось 11 засідання Берездівської сільської ради VIII скликання

На даному засіданні сільський голова - Васьківський Віктор Веніамінович прозвітував про діяльність Берездівської сільської ради за 2021 рік. Також розглянуто земельні, фінансові та інші  питання.

Фото без опису

Також, до засідання приєднались представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області: Начальник Шепетівського районного управління ГУ ДСНС у Хмельницькій області - Матвійчук Віктор Леонідович, та заступник начальника Шепетівського районного управління ГУ ДСНС у Хмельницькій області – Столяр Дмитро Вікторович, які ознайомили та детально розповіли про важливість сприяння розвитку добровільної пожежної охорони, популяризації добровольчого пожежного руху в населених пунктах Берездівської територіальної громади.

Фото без описуФото без опису

Ще одним гостем стала Головний юрист відділу «Славутське бюро правової допомоги» Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Рішко Світлана Миколаївна. Юристка розповіла про правову освіту та надання безоплатної правової допомоги населенню Берездівської територіальної громади, про питання які допоможе вирішити бюро. Про графік прийому громадян представником «Славутського бюро правової допомоги» буде повідомлено заздалегідь.

Фото без опису

Про роботу поліцейських офіцерів громади за 2021 рік прозвітував ПОГ СВГ Шепетівського РУП старший лейтенант Коробчук Дмитро Олександрович. Поліцейський повідомив про зниження рівня злочинності у громаді.

Фото без описуФото без опису

З прийнятими рішеннями 11 засідання Берездівської сільської ради VIII скликання можна буде ознайомитись на офіційному сайті громади у розділі «Рішення сесій».


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь