Протокол комісії ТЕБ і НС №12

 

КОМІСІЯ  З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

 

ПРОТОКОЛ  № 12

позачергового засідання  комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки

та надзвичайних ситуацій

 

від 21 жовтня 2021 року                                                с.Берездів

Голова комісії  - Васьківський В.В.

Присутні:  члени комісії (за окремим списком) та запрошенні

 

 

І. Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території області.

Комісія вирішила:

  1. Забезпечити неухильне виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 (зі змінами).

                                                                              Термін: на період карантину

  1. Активізувати роботу на підвідомчій території  щодо здійснення масової вакцинації населення.

                                                        Термін: постійно

  1. Дозволити роботу продовольчих та непродовольчих ринків виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 квадратних метрів та при наявності у суб’єктів господарювання та їх працівників негативного результату  тестування  на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

                                                                       Термін:  до 23.10.2021 року.

  1. Дозволити роботу закладів торгівлі –продовольчих та непродовольчих, кіосків, магазинів виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 квадратних метрів та при наявності у суб’єктів господарювання та їх працівників негативного результату  тестування  на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

                                                                           Термін:  до 23.10.2021 року.

 

  1. Дозволити здійснювати прийом відвідувачів суб’єктами господарювання (барів, кафе тощо) виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 квадратних метрів та при наявності у суб’єктів господарювання та їх працівників негативного результату  тестування  на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати) та наповненості закладу на 50%, з  розрахунку не  більше 4-х осіб за столиком та дотримання відстані 2-х метрів між столиками. 

                                                                      Термін:  до 23.10.2021 року.

  1. Дозволити проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів за умов наявності в організаторів та відвідувачів негативного результату  тестування  на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведено не більш як за 72 години або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати).

                                                                              Термін:  до 23.10.2021 року.

 

Сільський голова

голова комісії ТЕБ і НС

сільської ради                                                                                                           В.В. Васьківський

 

Секретар комісії                                                                                                     М.В. Мельничук

 

Фото без опису