A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Інформація про проведену роботу відділу “Славутське бюро правової допомоги” за 2020 рік

Дата: 31.12.2020 09:10
Кількість переглядів: 2180

Фото без опису

Інформація про проведену роботу відділу “Славутське бюро правової допомоги” за 2020 рік.

 

 

За вказаний період в.о. начальником відділу Іриною Панасюк було прийнято 855 клієнтів, з них 792 клієнтів звернулися за отриманням консультації, роз'яснення, з них 147 клієнтів отримали консультації по телефону, 63 громадян звернулося для надання безоплатної вторинної правової допомоги. Було видано 63 накази про надання безоплатної вторинної правової допомоги з них 38 на складання процесуальних документів та 25 на складання процесуальних документів та представництво інтересів особи в судді. Було посвідчено 22 довіреності.

 Всі справи, які були подані у 2019 та завершені у 2020 році та справи, які були подані у 2020 році було вирішено на користь клієнтів.

Протягом даного періоду працівник бюро взяла участь в 15 судових засіданнях.

Було проведено 50 правопросвітницьких заходів: з них 11 робочих зустрічей, 21 семінарів, 11 лекцій; з них 9 заходів було проведено онлайн, знято 3 відеоролики, взято участь в сесіях міської ради та районної ради та прийнято 2 Програми правової освіти та безоплатної правової допомоги населенню міста та району.

Було здійснено 4 виїзди в ОТГ Славутського району для проведення правопросвітництва та здійснення виїзного прийому громадян.

Забезпечено роботу трьох дистанційних пунктів консультування громадян.

Протягом вказаного періоду було розміщено 47 публікації на сайтах Славутської районної ради та Славутської районної державної адміністрації. Було опубліковано 5 статтей в газеті.

Було надано 53 письмових консультації з земельних питань. Здійснено виїзди в 4 ОТГ для реалізації проєкту “Програми “Прискорення приватних інвестиції у сільське господарство” під час якого було надано 4 консультації з земельних питань.

Протягом 2020 року було розроблено 3 методичні рекомендації, які були поширені в ОМС та розміщені на сайтах. Було поширено 130 буклетів та 10 плакатів.

За звітний період порушень трудової та виконавської дисципліни працівником бюро допущено не було, звернень громадян щодо неналежної роботи бюро не надходило.

 

З приводу надання юридичний консультацій Ви можете звертатись до відділу “Славутське бюро правової допомоги” за адресою м.Славута вул.Миру 15 або за тел.7-06-14


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь