Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет відвідав нашу громаду

Дата: 18.06.2020 15:40
Кількість переглядів: 1257

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет відвідав Берездівську обєднану територіальну громаду

18 червня в рамках робочого візиту на Славутчину Дмитро ГАБІНЕТ та депутат Хмельницької обласної ради Артур ФРІДМАН перевірили на якому етапі проводиться робота з капітального ремонту будинку культури у селі Берездів. Загальна вартість проекту 8931,2 тис. грн.. (3334,0 тис. грн.. використано у 2019 році). У 2020 році передбачено кошти на продовження робіт з ремонту клубу в сумі 3370,7 тис. грн. (з них 2000,0 тис. грн. – кошти ДФРР). Також голова нашої ОТГ Віктор ВАСЬКІВСЬКИЙ зазначив, що повністю завершення капітального ремонту заплановане до початку нового навчального року.

Окрім того, голова ОДА Дмитро ГАБІНЕТ разом з депутатом обласної ради Артуром ФРІДМАНОМ, головою Славутської районної державної адміністрації Олександром МЕЛЬНИКОМ, головою районної ради Леонідом РАДЗИВІЛЮКОМ та головою Берездівської ОТГ Віктором ВАСЬКІВСЬКИМ відвідали село Красностав (Берездівська ОТГ). Там в рамках реалізації державної програми «Доступна медицина» завершується будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Також напередодні Дня медичного працівника Дмитро ГАБІНЕТ урочисто вручив завідувачу Красноставської амбулаторії Людмилі ГЕРАСИМЧУК ключі від нового службового автомобіля Renault Duster.

Звертаючись до місцевих мешканців очільник області зазначив, що автомобіль буде слугувати всім лікарям, аби вони змогли доїхати до найвіддаленіших куточків громади, щоб вчасно надати людям медичну допомогу. «Це все необхідно, тому, що здоровя - це одне з тих надбань, яке ми маємо берегти. Нехай кожен з Вас буде здоровий, а цей автомобіль служить Вам вірою і правдоюТакож Дмитро ГАБІНЕТ привітав всіх медичних працівників з прийдешнім професійним святом та побажав міцного здоровя,витримки, стійкості та гідної оплати праці. До привітань приєднались депутат Хмельницькою обласної ради Артур ФРІДМАН, керівництво Славутського району та Берездівської ОТГ, а також головний лікар центру ПМСД Олег ГАВРИЛЮК.

Усі вони відзначили, що медична реформа приносить позитивні результати не лише для пацієнтів, але й для лікарів, які опинилися в край складній ситуації у боротьбі з коронавірусною хворобою. Головним завданням сьогодення має бути соціальний захист населення та доступна якісна медицина.

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь