Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Берездівської сільської ради в режимі он-лайн на платформі Zoom.

Дата: 08.04.2020 15:42
Кількість переглядів: 1125

Атестація важливий рубіж у професійній діяльності педагога

 

У справжнього вчителя – найважче і найрадісніше життя,

трепетно хвилююча і болісно складна творчість, незбагненно тонкі і вічно вдосконалювані інструменти,

якими він діє на людську душу.

В.О. Сухомлинський

 

 

 

 

 

 

 

       Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність учителя до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педагогів. Атестація – це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності.

     Саме тому з метою узагальнення, об’єктивного оцінювання результатів професійної діяльності педагогів 08 квітня 2020 року відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Берездівської сільської ради в режимі он-лайн на платформі Zoom. Голосування членів атестаційної комісії відбувалось також в он-лайн-режимі (google.forms).

    Атестацію пройшли 16 педагогічних працівників ЗЗСО Берездівської ОТГ, з них: 4 педагогічним працівникам присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 2 педагогам – кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії», 2 педагогічним працівникам – педагогічне звання «старший учитель», 7 педагогів атестувалися відповідно до раніше присвоєної кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та 4 – відповідно до раніше присвоєного педагогічного звання. На відповідність займаній посаді проатестовано 5 керівних кадрів (1 директор і завідувач філією та 3 заступники директора).

    Відділ щиро дякує членам атестаційної комісії за професійність та вітає педагогів, які успішно завершили атестацію – 2020.

Дорогі атестуючі! Перед вами постає завдання поділитися з колегам своїм досвідом та розкрити секрети професійного успіху!

 

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 

Вітання голови Берездівської ради

    Атестація – це свято великої, щедрої, доброї вчительської душі, свято творчості вчителя. Тому сьогодні хочеться привітати зі святом педагогів які атестувалися. Бажаємо Вам, дорогі вчителі, творчих успіхів на святій і нелегкій учительській ниві, талановитих і вдячних учнів, справжніх продовжувачів вашої справи.

    Нехай ніколи не згасає у вашому серці та душі палкий вогонь творчого натхнення, любові до своєї справи, до дітей. Нехай щоденно вас окрилює людське шанування  і щира вдячність учнів, нехай примножаться ваші успіхи та удачі! Нехай завжди у величавій музиці всесвіту звучить мудре слово Вчителя!

Сільський голова                                           Віктор Васьківський          

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь