A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2017 10:10
Кількість переглядів: 940

Фото без опису

День Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Саме в ці дні, три роки тому, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 року загинуло найбільше активістів Євромайдану. Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану.

Ми в скорботі і з великою вдячністю згадуємо героїв Небесної сотні, адже їх подвиг – це ціна нашої свободи. Вони – перші, хто став на шлях боротьби, яка продовжується і сьогодні. Ми не маємо права забути принесену ними добровільну жертву в ім’я України. Їх назвали «Небесною сотнею» тому, що вони загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються в наших серцях. Слава Україні — Героям слава! Слава Героям Майдану, Героям АТО!

Згадаймо в цей день у молитвах усіх Героїв, які віддали своє життя за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх, невинно убитих, згуртує нас. Дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь