A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Рішення сесій №20 «Про реорганізацію сектору з питань реєстрації місця проживання та внесення змін до додатку рішення сесії Берездівської сільської ради від 06.04.2016 р. № 14 «Про затвердження структури Берездівської сільської ради в новій редакції»»

Кількість переглядів: 553
Скликання: VII скликання
Сесія: 41 сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 28.03.2019
Номер документу: 20
Назва документу: Про реорганізацію сектору з питань реєстрації місця проживання та внесення змін до додатку рішення сесії Берездівської сільської ради від 06.04.2016 р. № 14 «Про затвердження структури Берездівської сільської ради в новій редакції»
Прикріплені файли:

БЕРЕЗДІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

СЛАВУТСЬКИЙ РАЙОН

 ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ

РІШЕННЯ

cорок першої  сесії сільської ради VII скликання

 

22.03. 2019                                                     Берездів                                                         №20

 

Про реорганізацію сектору з питань

реєстрації місця проживання та внесення змін

до додатку рішення сесії Берездівської сільської ради

від 06.04.2016 р. № 14

 «Про затвердження структури

Берездівської сільської ради в новій редакції»

 

В зв’язку із створенням відділу «Центр надання адміністративних послуг», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, суддів та інших органів» (зі змінами), керуючись статтею 26 та статтею 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Реорганізувати сектор з питань реєстрації місця проживання шляхом перетворення у відділ «Центр надання адміністративних послуг».
  2. Внести в додаток до рішення сесії Берездівської сільської ради від  06 квітня 2016 року №14 «Про затвердження структури Берездівської сільської ради в новій редакції» наступні зміни:

2.1. Слова та цифри «Сектор з питань реєстрації місця проживання» замінити на  «Відділ «Центр надання адміністративних послуг»»

- начальник відділу – 1 шт. одиниця,

- головний спеціаліст – 3 шт. одиниці,

- державний реєстратор – 1 шт. одиниця.

            3. Перевести головного спеціаліста з питань земельних відносин та комунальної власності, провідного спеціаліста з питань земельних відносин та комунальної власності та державного реєстратора до відділу «Центр надання адміністративних послуг».

  1. Рішення сесії Берездівської сільської ради від 14.07.2016 року №07 «Про створення сектору з питань реєстрації місця проживання виконавчого комітету Берездівської сільської ради» вважати таким, що втратило чинність.
  2. Головному бухгалтеру Овсенюк О.І. та головному спеціалісту з питань кадрової роботи Пилипчук Г.С. внести відповідні зміни до структури сільської ради, привести штатний розпис у відповідність до внесених змін.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, регламенту, депутатської діяльності, етики (Митюк О.А.), організацію його виконання – першому заступнику сільського голови Загоруйко Є.М.

Сільський голова                                                                                                  В.Васьківський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь