A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вічна пам’ять полеглим!

Ті хто пережив Другу Світову, через роки пронесли пам’ять про її біль і втрати. І сподівалися, що війна ніколи знову не прийде в їхні домівки.

09:37 22.06.2022

Про сплату податків під час воєнного стану.

  В Славутській ДПІ відбулася робоча зустріч голови Берездівської ОТГ Віктора Васьківського з начальником  та працівниками  Славутської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області. 

21:33 16.06.2022

Піклуючись про дітей!

На виконання Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 «Про День захисту дітей», з метою привернення уваги суспільства до проблем дотримання прав дитини та виконання заходів щодо поліпшення становища дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з особливими потребами, сільським головою Віктором Васьківським, начальником служби у справах дітей Іриною Кушнір, начальником соціального захисту населення Наталією Ніжнік, спільно із поліцейськими Берездівської сільської ради Іваном Тимчуком та Дмитром Коробчуком на території громади дітям, вищезазначених категорій, які знаходяться під опікою, піклуванням громадян, вручені подарунки у вигляді солодощів.

20:25 07.06.2022

Дорогі діти! Шановні батьки!

Із Міжнародним Днем захисту дітей! Дорогі діти! Шановні батьки! Від імені Березовської громади, виконавчого комітету та особисто себе щиро вітаю вас із світлим святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дитинство – це час надій та виконання мрій. Діти – наше майбутнє, а отже – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини і як складеться її доля.

17:42 01.06.2022

Конвенція  про права дитини (КПД) отримала найбільш широке міжнародне визнання серед усіх документів з прав людини!

Конвенція  про права дитини (КПД) отримала найбільш широке міжнародне визнання серед усіх документів з прав людини, її ратифікували всі країни світу, за виключенням двох. Конвенція поєднує в одному документі весь спектр прав людини, що мають відношення до дітей — громадянських, політичних, економічних, соціальних і культурних прав. Конвенція була прийнята Генеральною Асамблеєю ООН 20 листопада 1989 року і набрала чинності у вересні 1990 року.

17:01 01.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь