A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Старости Берездівської ОТГ приймають участь у всеукраїнському форумі

Дата: 21.06.2018 13:20
Кількість переглядів: 1745

20 червня у м.Хмельницький розпочався дводенний Всеукраїнський форум старост об’єднаний територіальних громад «Становлення інституту старост в України: перші кроки» для понад трьох сотень делегатів з різних областей України. На офіційному відкритті Форуму у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького з вітальними словами до присутніх звернулися Михайло Загородний - голова Хмельницької обласної ради, Вадим Лозовий – голова Хмельницької обласної державної адміністрації, вітальне слово від імені голови Верховної Ради України зачитав Григорій Скопненко – начальник управління по зв’язках з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування апарату Верховної Ради України, Сергій Чернов – Президент Української асоціації районних та обласних рад, голова Харківської обласної ради та Даніель Зайберлінг – керівник проекту Фонду Ганса Зайделя в Україні, Республіці Молдова та Румунії.

На тематичних дискусійних панелях обговорювалися питання реформування місцевого самоврядування, реалій та перспектив старостинського округу, взаємодії старост із жителями громади. Старости з різних регіонів України ділилися успішним практичним досвідом.

На 21 червня у програмі Форуму заплановані виїзди делегатів у громади Хмельниччини для ознайомлення з кращими практиками територіальних громад, старост та старостинських округів.

Делегацію Берездівської ОТГ у Форумі представляють старости Оксана Мартинюк, Леся Суха, Наталія Маліновська, Володимир Багінський та Лариса Ковальчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь