A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берездівська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Звітний концерт творчих колективів в рамках обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності

Дата: 21.05.2018 16:43
Кількість переглядів: 1849

Фото без опису

Талант і творчість – неповторна сила

Під таким гаслом 17 травня 2018 р. на базі Берездівського будинку культури відбувся звітний концерт творчих колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Славутського району, Берездівської та Ганнопільської ОТГ  в рамках обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності, організованого Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді. На святі були присутні очільники освіти Славутського  району, Берездівської і Ганнопільської сільських рад, сільські голови: Васьківський В.В., Медведюк М.І., заступник голови районної державної адміністрації Притуляк П.П. та заступник голови районної ради Лавренчук О.П.

Традиційно огляд-конкурс розпочався з перегляду вистави робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. З роботами вихованців Берездівської об’єднаної територіальної громади ознайомила усіх присутніх екскурсовод Оксана Стецюк. Креативністю виділялись роботи учасників виставки. Всього було представлено 30 робіт із 22 технік. Журі відзначило окремі роботи в таких техніках: сучасна лялька, композиція «Сільський двір», в’язання гачком, канзаші.

У різножанровій концертній програмі, яка складалась з 21 номеру, взяли  участь понад 200 учасників. З гідністю представили Берездівську громаду  учасники концертної програми: духовий  оркестр Берездівського НВК з твором «Сім сорок» (керівник Чорнокрилюк О.Є.); тріо  «Tananval» Берездівського НВК, пісня «Молодь змінює світ» (керівник Рибіцька Е.І.); Опанасюк Аліна (Берездівський НВК) з піснею «Десь по світу» (керівник Чорнокрилюк О.Є.). Літературно-мистецький жанр представляв Ілля Стаканчук з Малоправутинського НВК (керівник Гаєвський В. Л.).  

По завершенню концерту до учасників та глядачів звернулась заступник директора ХОЦНТТУМ Жолобок Н.В., яка подякувала всім учасникам огляду-конкурсу за яскраві виступи, а їх керівникам за виявлення, підтримку та розвиток юних обдарувань, подальших успіхів та перемог.

 

ФОТОАЛЬБОМ КОНКУРСУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь